top of page

Wat als…

Bijgewerkt op: 4 nov. 2020


Gaat het je helpen als je in gedachten hebt “Wat als….”

In zekere zin WEL! want je kunt hier creatieve, geweldige, leuke, spontane gedachten in opmaken. Maar je kan ook de negatieve kant opzoeken. Wat gebeurt momenteel vaker in onze omgeving? Zien we de creatieve leuke spontane berichten waar we de dag mee kunnen opvrolijken en aangenamer maken? Het is soms ver te zoeken en dat is wat we liever niet willen. Ook zijn we als mens goed in om allerlei moeilijkheden te verzinnen die weleens op je pad zouden komen. Pfff….want wat kan onze fantasie dan erg ruimdenkend zijn. Helaas brengen die moeilijkheden jou niet verder en dat is wat je niet wil.

Focussen op het positieve blijkt in de praktijk wel vaak moeilijk, wanneer je je ergens over opwindt of wat je steeds in je gedachten herhaald. Het kost alleen maar energie.

Stel jezelf daarom de vraag: “Is het iets waar je invloed op uit kunt oefenen?” Zo ja, dan kun je aan de slag gaan. Zo nee, dan heeft het geen zin om daar je energie aan te geven door je op te winden of er over te gaan piekeren. Richt je op ontspanning. Wat maakt jou blij? Wat geeft je rust? Wat als….en zoek jouw geluk op.

Een quote van Rumi waarin hij aangeeft hoe te kunnen kiezen

“Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.

Today I am wise, so I am changing myself.”

Binnenkort wordt er daarom een workshop gehouden waar je bij jezelf die verandering kunt brengen door bij jezelf te beginnen. Gun jezelf een leuke ontspannende middag.

Meer info op www.aloor.nl

Wees er daarom snel bij, want de aanmeldingen komen binnen en vanwege covid-19 kunnen er maar een beperkt aantal deelnemers meedoen. Mocht je over deze workshop het volgende hebben: “wat als…. “ Dus heb je hier vragen over? Neem gerust contact met me op!

Een warme groet,

Wilma Heddema

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Als je wilt reageren op mijn posts dien je lid te worden. Door lid te worden ga je automatisch akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens.

bottom of page