top of page
Image by Miha Arh
Persoonlijke begeleiding 
Ontmoeten - innerlijke groei - meer balans

Aloor is er voor jou!

Met persoonlijke begeleiding wordt er 1 op 1 gekeken wat je nodig hebt.  Dit is op basis van relevante verzamelde informatie waarbij we samen de koers kunnen bepalen. De hulpvraag en jouw wens zijn hierbij het uitgangspunt. Er wordt tijdens het traject creatief omgegaan met onverwachte en verrassende situaties. Ik zal daarom soepel meebewegen met wat zich aandient zonder de effectiviteit van de koers uit het oog te verliezen.

Meer evenwicht en rust

Het verlangen om eens naar jezelf te luisteren in plaats van met je omgeving bezig te zijn. In deze hectische samenleving is het een kunst om als persoon mee te bewegen in de stroom van het leven. De maatschappij is in de loop der jaren ontzettend veranderd en bepaalde factoren hebben invloed op ons. We hebben te maken met feitelijke druk zoals onze leefomstandigheden, gezin, je baan of het werkloos zijn.

 

Onze denkpatronen spelen een grote rol, maar we vergeten weleens goed te voelen wat er in ons lichaam gebeurt. Je denkpatronen komen vaak voort uit ervaringen in je leven en je opvoeding.  Met name de (onverwerkte) emoties uit het verleden kunnen je beïnvloeden. Samen kunnen we werken aan het ontdekken van die denkpatronen en onverwerkte emoties en een stap maken naar meer evenwicht en rust in je leven. Een benadering vanuit een holistisch uitgangspunt.

Voor wie is een coach geschikt?
Stress en burn-out klachten
Disbalans in hormonen
Trauma-verwerking
bottom of page