top of page
Image by kazuend

Even voorstellen

Stress en burnout coaching - Wilma.jpg

Het gezicht achter Aloor

Hallo! Ik ben Wilma Heddema-Boschma (1974).

Ik ben toegewijd aan jou! Ik haal mijn energie uit mensen vooruithelpen en stappen zien maken in het leven. Ik vind het belangrijk dat jij je geholpen voelt en na elke sessie kunt zeggen: "Ik heb wat geleerd waar ik mee verder kan". Ik help daarom jou graag naar een betere kwaliteit van leven.  En dat doen we allemaal in een veilige en vertrouwde omgeving. 

 

Ik ben zelf opgegroeid in een gezin met vijf kinderen en op mijn zestiende leerde ik Rein kennen. Sindsdien zijn we onlosmakelijk aan elkaar verbonden, mijn grote liefde en maatje voor het leven. Samen hebben we twee prachtige kinderen gekregen, een dochter en een zoon!

Mijn hele leven heb ik doorgebracht in diverse functies in de gezondheidszorg waarbij ik me de laatste jaren heb toegelegd op coaching, therapie en trainen.

Ik kan wel zeggen dat ik daarin mijn passie heb gevonden. Na het behalen van mijn HBO Psychosociale Basiskennis, heb ik daarom de HBO-opleidingen Stress en Burn-out Coach en Hormoonfactor Trainer succesvol afgerond.

Een holistische no-nonsense aanpak heeft me altijd geïnteresseerd en heb daarom verdieping gezocht. Verdieping omdat ik ondervonden heb dat het niet altijd gemakkelijk is om woorden te geven aan hetgeen je ervaart. De waardevolle Lichaamsgerichte Trauma Therapie opleiding heeft mij hiermee geholpen. Mijn tools en technieken wilde ik nog meer gaan uitbreiden en heb daarom besloten om verder te gaan studeren naast mijn praktijk. Ik zal daarom altijd scherp blijven letten op wat bijdraagt aan een goede  balans in de gezondheid.

Samen met diverse andere coaches en therapeuten hebben we intervisie en kunnen we op elkaar terugvallen.

In de gezondheidszorg heb ik ook aan de andere kant gestaan. Het was eigenlijk niet meer staan, want ik viel letterlijk om. De kant om als cliënt geholpen te worden heb ik ervaren dat het belangrijk is dat ik als persoon word gezien en niet als één van de zovelen. Ieder mens is uniek en kan niet altijd volgens hetzelfde protocol behandeld worden.

Aan de andere kant

“Achter die symptomen zit vaak een onderliggende oorzaak .”

en verdient daarom persoonlijke aandacht. Ik merkte aan mezelf dat ik de oplossing niet (alleen) kon vinden in het slikken van medicijnen.

Het antwoord kreeg ik pas door meer naar mezelf te gaan luisteren; tijd en aandacht. Met al die aandacht heb ik ook kunnen doorvoelen wat eigenlijk de echte oorzaak was.

Bij mij gold onder andere dat ik iets ver weg had verdrongen en dat was een leerzaam proces. Het was voor mij een ontwikkeling waar ik nu erg dankbaar voor ben! 

Ik wil daarom een ander ook die ontwikkeling gunnen. 

“Wil jij ook evenwichtiger door het leven ?"

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Een warme groet,

Wilma

Stress en burnout coaching - Wilma praktijk_edited.jpg

Overige (bij)scholingen/cursussen 

Ik vind het belangrijk om mijn kennis op peil te houden en heb daarom diverse (na)scholingen en cursussen gevolgd. (Voor al mijn gevolgde opleidingen is een totaal overzicht te vinden in mijn LinkedIn account.)  

RET (Rationeel Emotioneel Training), NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) , Holistische principes (Con Amore), De overgang (Con Amore) Leven vanuit je hart (Con Amore), Creatieve Vak Therapie opleiding; alleen eerste jaar (Stenden), Middle Management (Scheidegger), Psychologie (NTI), Vakkdrogist (Stichting Pharmacon), opleiding Mindfulness en Compassie trainer/coach (Academie voor Leven) en Reiki 1 (Zoma opleidingen) en Reiki 2 (Zoma opleidingen).

Inspiratie haal ik uit door het werk van o.a.

Bessel van der Kolk, Janina Fisher, Peter Levine, Tony Robbins, Albert Sonnevelt, Edith Eva Eger, Brené Brown, Pat Ogden, Ralph Moorman en vele anderen.

Voorzijde praktijk Aloor.jpg

Impressie van de praktijkruimte

De praktijkruimte is op de begane grond. Je kunt deze herkennen aan de twee ramen waarop de naam ook staat vermeld.

PS: Gratis parkeren

Praktijkruimte.jpg

Waar Aloor voor staat

imageedit_1_2240732700.png

Een korte beschrijving van het ontstaan van de naam. Aloor staat voor “een luisterend oor” hebben (één en al oor). In het logo zijn bladeren verwerkt die van de Alocasia plant komen. Alocasia is de Latijnse benaming van Olifantsoor en deze plant valt op door zijn hartvormige bladeren.  

In het logo zijn ook twee gezichten te zien. Deze beide gezichten in het logo staan voor weerspiegeling want dat is waar coaching en therapie met name mee bezig is. Je wordt bewust van jezelf. Bewustwording van jezelf levert niet alleen zelfacceptatie en zelfwaardering op, maar ook meer zelfvertrouwen.  

luister naar je lijf

brug over water.JPG
bottom of page