top of page

Voor wie trek jij een muur om je heen?

In de periode dat ik me verschrikkelijk down begon te voelen en nog niet wist wat me te wachten stond, heb ik dingen opgeschreven. Tijdens mijn studie Creatieve Therapie richting Beeldend Vormen heb ik een jaar lang van werkvormen, materialen en technieken mogen leren. Ik laat jullie een stukje lezen wat ik op dat moment ervaarde. De gedachten die ik had voordat ik mijn werkstuk ging bespreken en tijdens de bespreking voor de groep.

Ik kan mijn tranen tegenhouden, dus het gaat goed maar ik voel me van binnen erg opgelaten en zou het liefst weg willen lopen. Toch doe ik het niet. Ik word boos op mezelf en een stemmetje van binnen zegt dat ik me niet zo moet aanstellen: “Het is gewoon een hart wat je gemaakt hebt!”…………Ik weet niet wat moet ik zeggen, ik voel pijn en voel mijn tranen achter m’n ogen prikken. Het is stil in de groep en alle ogen zijn op mij gericht. Het liefst wil ik wegduiken…. “Nee dit wil ik niet”, maar toch gebeurt het, de tranen winnen het en er rolt eentje over m’n wang.

Dit is nog maar een klein stukje van mijn proces, maar ben er o zo dankbaar voor dat ik me zelf liet gaan. Het geeft zoveel meer waarde, inzicht en ontspanning.

Ik vraag je daarom voor wie trek jij een muur om je heen? Is dat de buitenwereld, schaamte? Voor wie wil je sterk zijn of lijken? Wil je stoer zijn? Is het controle willen houden? Wat schuilt erachter? Is die muur voor jou om in de schaduw of in de luwte te kunnen staan? Of wil je liever de warmte van de zon en de wind voelen die jou een duwtje geeft? Wat als je een moker had? Wat zou je ervan vinden om die eens te gebruiken en die muur weg te slaan? Is dat niet sterk zijn?

Als stress en burn-out coach kan ik je helpen om door jouw proces heen te gaan. Samen onderzoeken waar jouw belemmeringen zitten, wat jouw overtuigingen zijn en die jou betekenis geven om dingen anders aan te pakken. De handvatten krijgen, eigen talenten uitvergroten die jou meer ontspanning geven zodat je lekkerder in je vel komt te zitten.

Voel je welkom bij Aloor! Via coaching@aloor.nl kun je me altijd een berichtje sturen als je nog vragen hebt. Ik maak graag een afspraak met je.

Een warme groet,

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Als je wilt reageren op mijn posts dien je lid te worden. Door lid te worden ga je automatisch akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens.

bottom of page