top of page

Aan alles komt een einde

Bijgewerkt op: 1 nov. 2020

Wanneer je leest “Aan alles komt een einde” waar denk je dan aan? Aan de mooie momenten in je leven, zoals vrij zijn, leuke dingen doen en waarbij je veel energie had en heel gelukkig was?


Tja….. en dan is dat voorbij en begint het zoals ik dan thuis weleens hoorde, het harde leven begint weer.


Hoe heb jij je vakantie beleefd? Was er verdriet en angst? Herken je boosheid en irritatie? Of misschien voelde je je schuldig of had je last van schaamte? Verschillende emoties die niet prettig zijn. Emoties die je vast wel herkent.


Afgelopen periode had ik ook te maken met verdriet, angst en boosheid. Ik kon het gaan wegstoppen, alleen daarna kan de emotie terugkomen in een andere vorm zoals spanning in je lijf, een beklemmend gevoel op je borst of onrust in je lichaam. Focussen en aandacht aan je lijf geven, laat de spanning los. Stil zijn en bij jezelf blijven. Het gevoel dat je ervaart mag er namelijk zijn en is een belangrijk onderdeel van je leven. Wees daarom vertrouwt en bouw op jezelf dat ook aan al deze gevoelens een einde komt. Eerlijk naar jezelf zijn, het ervaren en het doorvoelen.


Hoe ga jij hiermee om?

Een warme groet,

Wilma Heddema


27 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


Als je wilt reageren op mijn posts dien je lid te worden. Door lid te worden ga je automatisch akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens.

bottom of page