top of page

Bijna kerst.....

Bijgewerkt op: 19 jan. 2021Tijdens mijn hardlooprondje zie ik bij veel huizen de kerstboom al staan. Gezellig, lichtjes, feestelijk en misschien de kachel behaaglijk warm. Sommige tuinen zijn zelfs al prachtig versierd met lichtjes. Ik had mezelf voorgenomen dat ik in het weekend de kerstboom ook zou zetten en toch staat ie nog niet. Hmmmmm.......... hoe kan dat? Tja, toch mijn prioriteiten ergens anders op gesteld. Herken je dat ook? Je had die dag van alles gepland en toch kom er net niet aan toe.

Daarom had ik voor het gemak mijn kaarsen maar weer aangestoken.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Als je wilt reageren op mijn posts dien je lid te worden. Door lid te worden ga je automatisch akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens.

bottom of page