top of page

Ik had nooit gedacht dat dit ook mij kon gebeuren… maar de toestand waarin ik zat, heeft mij zover gebracht dat ik op zoek ben gegaan naar hulp. De site van Aloor coaching sprak mij gelijk aan. Alles wat er staat te lezen, is zo herkenbaar en waar!

Wilma luistert naar je en geeft je vertrouwen dat het weer goed met je zal komen, geeft tips en tools en samen hebben we het langdurige proces door gereisd.

Ik ben er sterker uit gekomen, bedankt Wilma!

 

S.R. vrouw

Met verrassende en inspirerende gesprekken zet Wilma je ertoe aan op zoek te gaan naar oplossingen die voor jou werken om het probleem aan te pakken. Ook met behulp van oefeningen ontstaan behulpzame inzichten die verklarend zijn voor de belemmeringen die je ervaart. Ik heb ervaren hoe met een luisterend oor en coaching je een duw in de juiste richting krijgt. Ook nu de sessies afgerond zijn denk ik nog regelmatig aan onze prettige gesprekken. Het heeft mij geleerd dat ik kan vertrouwen op eigen kracht en kunnen en dat ik geestelijk in staat bent om positieve sturing te geven wanneer belemmerende gedachten de kop op steken. Fijne gesprekken gehad met Wilma, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik wil bereiken. Daarnaast een aantal handige tools ontvangen voor het omgaan met stress en onzekerheid. 

 

J.G. man

Fijne gesprekken gehad met Wilma, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik wil bereiken. Daarnaast een aantal handige tools ontvangen voor het omgaan met stress en onzekerheid. 

Anoniem

Dankzij de coaching sessies bij Wilma heb ik mezelf en mijn gedrag beter leren kennen. Ik heb geleerd hoe om te gaan met dit gedrag en de bijkomende gevoelens. Het heeft mij letterlijk meer lucht en ruimte gegeven en daardoor minder stress.

F.G. vrouw

 

Bij Wilma heb ik een aantal sessies gedaan vanwege stress in werksituaties. Deze sessies hebben mij geholpen doordat de reflecties mij beter bewust maakten van de oorzaken. Door samen terug te gaan naar zulke situaties, heb ik geleerd om er anders mee om te gaan. Ik heb nu een aantal handvatten om zelf stress te verlagen. Zeker nuttig om dit samen met Wilma te doen.

G.B. man

 

In mijn drukke leven probeer ik alle ballen hoog te houden. Wilma heeft me geholpen om hier eens van een afstand naar te kijken en hoe ik hier anders mee om kon gaan. Het was plezierig en heeft me zeker wat opgeleverd.

D.V. vrouw

Mijn ervaring met Wilma heb ik als zeer positief mogen ervaren, al hoewel ik het in eerste instantie best wel lastig vond, maar Wilma loodste mij er op een professionele manier doorheen. Wil je echt succes hebben dan moet je met Wilma in de kern van je brein gaan zitten en vanuit daar stap voor stap alles doorgronden en Wilma weet op geraffineerde wijze je erdoor heen te loodsen met als gevolg een briljant eindresultaat. Ik heb het beproefd en het werkt. Wat een zaligheid.

Om de prijs hoef je het niet te laten, het levert veel meer op dan je verwacht. Nogmaals hartelijk dank Wilma en succes met de voortzetting van jouw praktijk. 

B.M. man

bottom of page